Home
Meer over mezelf
Waarvoor kan u bij mij terecht?
Werkwijze
Extra
Contacteer me
 
 
     
  Werkwijze  
 

De werkwijze is vrij persoonlijk afhankelijk van uw hulpvraag. Graag hoor ik wat uw wensen zijn. Tijdens de eerste afspraak wordt rustig de tijd genomen om u en uw eetgewoonten te leren kennen. Samen bekijken we wat beter kan op een leefbare manier.

Er zijn geen verplichtingen in het aantal en de frequentie van opvolgconsultaties. Dat wordt persoonlijk bekeken. De metingen gebeuren met professioneel materiaal, namelijk de Seca 719 kolomweegschaal en een Omron lichaamsvetmeter HBF306. Tijdens de consultatie wordt er dus niet enkel rekening gehouden met de body mass index (BMI), maar ook het vetpercentage wordt berekend. Dit alles maakt dat er een duidelijk zicht is op de lichaamssamenstelling waarop vervolgens het voedingsadvies kan worden afgestemd.


Terugbetaling:

  • Ziekenfondsen betalen een deel van de kosten terug. Afhankelijk van soort mutualiteit schommelt dat van 25 tot 40 euro per kalenderjaar. De aanvraagformulieren zijn hier aanwezig.
  • Voor patiënten in een voortraject diabetes of zorgtraject chronische nierinsufficiëntie is er een verhoogde tegemoetkoming van het RIZIV

Als diëtiste ben ik gebonden aan het beroepsgeheim. Uw gegevens komen dus niet bij derden terecht.


 
     
 
© Véronique De Temmerman - Diëtiste