Home
Meer over mezelf
Waarvoor kan u bij mij terecht?
Werkwijze
Extra
Contacteer me
 
 
     
   
 

Voeding is voor mij altijd al een passie geweest. Al van jongs af aan stond ik graag achter het fornuis. Op 14 jarige leeftijd besloot ik naar Hotelschool Spermalie te gaan. Daar heb ik de technische kant van voeding leren kennen. Het was zeer uitdagend, bijvoorbeeld gaan opdienen in het koninklijk paleis, stage in Frankrijk en in Nederland,… Jaren om nooit te vergeten.
Als 18 jarige was ik nog niet klaar voor de arbeidsmarkt. Ik wou nog veel meer te weten komen over voeding. Wat is het chemisch aspect van voeding? En wat doet het met ons lichaam?
Al snel wist ik dat ik een professionele bachelor wou doen in de voedings- en dieetleer.
3 jaar later, in 2011, studeerde ik af aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven in Gent.

Kort daarna ben ik aan de slag kunnen gaan als diëtiste in een privé rusthuis. Dat was een leuke werkervaring waar ik mijn 2 passies kon uitoefenen, namelijk koken en diëtiste zijn.
Ondertussen bleef ik me ook nog bijscholen. Zo heb ik een extra cursus gevolgd over voeding bij sporters aan Plantijn Hogeschool in Antwerpen en nadien een basiscursus Mindfulness eating aan de Erasmus Hogeschool in Brussel.
Na 3 jaar te gaan werken besloot ik mijn eigen praktijk op te starten. Ik wil mensen helpen hun voedingstoestand optimaal te houden zodat ze gezond en fit door het leven kunnen gaan. Dat geeft mij voldoening.

Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en diëtistenOndertussen blijf ik mij uiteraard bijscholen want het effect van voeding op ons lichaam is een groeiende wetenschap.

Als diëtiste ben ik:

- lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en diëtisten
- erkend door het RIZIV

 
     
 
© Véronique De Temmerman - Diëtiste